Echipa de Polo pe apă a CSM Târgu Mureș foarte aproape de victorie Altele
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 556 Vizualizări

Echipa de Polo pe apă a CSM Târgu Mureș foarte aproape de victorie

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș a fost foarte aproape de câștig în ultima etapă a turneului cu nr. 2, al Campionatului Național de polo pe apă U19 feminin, scorul fiind următorul:

CSM Târgu Mureş – Dinamo Bucureşti 10-12 (2-1, 1-4, 3-5, 4-2), marcatoarele fiind: Sucigan Brigitta 3, Sîvu Francesca 3, Csifó Adél 2, Mihály Tímea 1, Kovács Adrienn 1.

,,Echipa noastră a fost aproape de a termina neînvinsă returul, dar câteva mici greşeli, mai ales în sfertul doi, ne-au costat de un rezultat pozitiv. Jucătoarele noastre antrenate de către Cristian Ispir şi Maier Andreea au câştigat primul sfert cu 2-1, dar în partea a doua au ratat multe ocazii, dar putem spune şi că portăriţa echipei oaspete a fost în mare formă. Cu un handicap de 4 goluri fetele noastre au încercat un final în forţă, reuşind să se apropie la doar un gol cu două minute rămase din meci, dar oaspetele au gestionat foarte bine ultimele minute. Fetele noastre au făcut un meci frumos şi din asta avem numai de învăţat, cum a spus la final şi antrenorul echipei noastre, Cristian Ispir”, au precizat reprezentanții CSM Târgu Mureș.

Alexandra HAJA

Foto: www.csmtgm.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE