Pantofi sport marca Louis Vuitton, vânduți la prețuri uriașe Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 307 Vizualizări

Pantofi sport marca Louis Vuitton, vânduți la prețuri uriașe

Cu un preţ mediu de 100.000 de dolari şi un preţ maximal de peste 350.000 de dolari, vânzarea la licitaţie a 200 de perechi de pantofi de sport Louis Vuitton-Nike, al căror design a fost creat de designerul american Virgil Abloh, decedat în noiembrie 2021, a generat încasări totale de peste 25 de milioane de dolari, au anunţat reprezentanţii casei Sotheby’s, citaţi de AFP.

Aceste sume depăşesc cu mult estimările iniţiale ale casei de licitaţii, ai cărei specialişti au mizat pe un preţ de vânzare cuprins între 5.000 şi 15.000 de dolari pentru o pereche şi care au stabilit un preţ de pornire de 2.000 de dolari pentru o pereche.

Cele 200 de perechi identice de „Air Force 1” – un model care sărbătoreşte 40 de ani de existenţă în 2022 -, în culori maro, alb şi crem şi care includeau cunoscutele motive în carouri ale casei Louis Vuitton, deţinută de grupul LVMH, precum şi celebra aripă din logoul Nike, au fost vândute online începând din 26 ianuarie. Finalul licitaţiei era prevăzut pentru marţi, însă a fost amânat cu o zi datorită fluxului mare de cumpărători.

(V.P.)

( www.agerpres.ro )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE