Târgumureșean de 18 ani cercetat pentru furt dintr-o societate comercială Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 173 Vizualizări

Târgumureșean de 18 ani cercetat pentru furt dintr-o societate comercială

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au efectuat o percheziţie domiciliară, pentru documentarea activității infracționale a unui tânăr bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

”La data de 10 februarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de furt din societate comercială. În fapt, în noaptea de 5 spre 6 februarie, cel în cauză ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-o societate comercială situată în municipiul Târgu Mureș, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare totală de 4.000 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit sursei citate, ”polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului, precum și pentru recuperarea prejudiciului.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE