FOTO: Ministrul ungar al afacerilor externe și comerțului, vizită în județul Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 730 Vizualizări

FOTO: Ministrul ungar al afacerilor externe și comerțului, vizită în județul Mureș

Conducerea Consiliului Județean Mureș s-a întâlnit luni, 14 februarie, în incinta Palatului Administrativ din Târgu Mureș, cu o delegație condusă de către Szijjártó Péter, ministrul ungar al afacerilor externe și comerțului.

”Ministrul maghiar al afacerilor externe şi economice, Szijjártó Péter, a sosit în această dimineaţă la Târgu Mureş pentru o scurtă întâlnire. În cadrul vizitei la Consiliul Județean Mureș, ne-am exprimat mulțumirile către guvernul maghiar pentru sprijinul financiar și moral care contribuie semnificativ la întărirea comunității maghiare și la dezvoltarea economică a regiunii. Szijjártó Péter a confirmat că guvernul maghiar se gândește la o națiune comună și lucrează pentru a se asigura că toată lumea își găsește prosperitatea în propria țară”, a informat luni, 14 februarie, Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, totodată lider al UDMR Mureș.

La întâlnire au participat și Kovács Mihály Levente – vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, Soós Zoltán – primarul municipiului Târgu Mureș, Portik Vilmos – viceprimar al municipiului Târgu Mureș și Márk Endre – primarul municipiului Reghin.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE