Selina Grup angajează manager pentru autostrada Chețani – Câmpia Turzii Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 583 Vizualizări

Selina Grup angajează manager pentru autostrada Chețani – Câmpia Turzii

Selina Grup recrutează manager proiect cu experiență în construcții de autostrăzi, pentru proiectul Autostrăzii ”Transilvania”, tronsonul Cheţani – Câmpia Turzii.

Candidatul ideal:

Experienta 5 ani in coordonarea lucrarilor din categoria de drum autostrazi; diploma de inginer CFDP si cursuri calificari in domeniu; determinat, dinamic, cu initiativă și spirit de antreprenor cu minimă nevoie de supervizare, capabil să acționeze și să decidă pentru a atinge obiectivele trasate; persoană organizată, cu abilitati foarte bune de comunicare si managementul echipei; bun negociator, orientat catre rezultate și înzestrat cu putere de muncă, disponibilitate deplasari.

Descrierea jobului

Responsabilitati:

Coordonează şi monitorizează realizarea proiectului, asigurând calitatea lucrărilor executate şi respectarea prevederilor din contracte;

Întocmeşte împreună cu Departamentul Tehnic graficele pentru lucrările contractate aferente Punctului de Lucru şi le face cunoscute personalului din subordine. Urmăreste respectarea termenelor stabilite în graficele de execuţie.

Asigură documentația necesară (certificate de calitate etc.) pentru lucrările executate, pentru efectuarea recepţiilor şi pentru întocmirea Cărţii Construcţiei.

Asigură necesarul forţei de muncă şi necesarul de resurse tehnico-materiale în conformitate cu termenele de executie la lucrările pe care le coordonează. Întocmeşte evidenţa zilnică a cantităţilor de lucrări executate şi situaţiile de plată lunare, obtinând de la beneficiar confirmarea acestora.

Preîntâmpină eventualele întârzieri în respectarea termenelor finale prevăzute în contracte (ex: prin încărcarea la capacitate a formaţiilor de lucru din cadrul sectorului coordonat

Participă la efectuarea recepţiei lucrărilor de la Punctul de Lucru/Şantier;

Întocmeşte deviz intern, asigură realizarile în cotele estimate;

Asigură management de securitate și siguranță în șantier, managementul riscurilor.

Informații suplimentare pot fi obținute la adresa de e-mail resurse.umane@selina.ro sau la numărul de telefon 0725-706.193.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE