Situația din Ucraina, în atenția Comisiei SRI Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 201 Vizualizări

Situația din Ucraina, în atenția Comisiei SRI

Senatorul liberal Cristian Chirteș, președintele Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI, a participat miercuri, 16 februarie, la dezbaterile din Comisiile pentru politică externă ale Senatului şi Camerei Deputaţilor privind evoluțiile de securitate din bazinul Mării Negre.

”Ca stat aliat, suntem deplin apărați. Dacă Federația Rusă va porni un război împotriva Ucrainei, o astfel de situație va afecta Alianța în ansamblul ei, deci și România. Dar nu există riscul unei implicări militare. Situația de securitate este complicată, dar sperăm ca eforturile să ducă totuși la o dezescaladare. România este la curent în timp real cu toate evaluările de securitate”, a afirmat ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

Potrivit paginii de Facebook a Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI, în viitorul apropiat va fi organizată o întâlnire cu conducerea Serviciului Român de Informații ”săptămâna viitoare, la Parlament, pentru discuții cu privire la situația de la granița Ucrainei și securitatea euroatlantică.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE