VIDEO: Percheziții în Band, în mai multe dosare de furt calificat Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 621 Vizualizări

VIDEO: Percheziții în Band, în mai multe dosare de furt calificat

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Band au pus în executare miercuri, 16 februarie, patru mandate de percheziție domiciliară, la adrese situate în localitatea Band.

https://www.youtube.com/watch?v=BygD8exmRj4

”Activităţile procedurale se circumscriu unor dosare penale aflate în instrumentarea Postului de Poliție Band, ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în perioada 28 ianuarie – 6 februarie, trei tineri, de 17, 18 și 19 ani ar fi sustras din două locuințe și dintr-o curte, situate pe raza localității Band, următoarele: un cazan, o căldare, o mașină de găurit, două drujbe și un telefon mobil, cauzând un prejudiciu de 3.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial. Cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE