Unităţi care au participat la manevrele din Crimeea revin în cazărmi Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 170 Vizualizări

Unităţi care au participat la manevrele din Crimeea revin în cazărmi

Ministerul Apărării din Rusia a anunţat că unităţile care şi-au încheiat manevrele militare în peninsula ucraineană Crimeea, anexată de Moscova în 2014, se întorc în cazărmile în care sunt încartiruite cu titlu permanent.

„Unităţile din districtul militar Sud care şi-au încheiat participarea la exerciţiile tactice în poligoane din peninsula Crimeea se îndreaptă cu trenul către locurile de încartiruire permanentă”, a informat Ministerul Apărării rus într-un comunicat.

Totodată, ministerul rus a publicat un video cu o coloană de echipament militar rusesc şi de trupe care părăsesc Crimeea. Pe de altă parte, ministrul apărării ucrainean Oleksii Reznikov a declarat că ultimele evaluări privind ameninţările nu conţin „nimic neaşteptat” şi sunt concordante cu opiniile anterioare, transmite Reuters.

Într-o intervenţie televizată, Reznikov a afirmat că forţele armate ucrainene continuau manevrele militare la nivel naţional, la care urmează să ia parte şi ataşatul militar al Belarusului, stat vecin aliat al Rusiei, dar care a dat asigurări Kievului că, dinspre teritoriul său, nu există niciun fel de ameninţare militară. Reznikov a mai spus că va participa joi la o „reuniune virtuală” cu miniştrii apărării ai ţărilor NATO.  

(E.T.)

( www.agerpres.ro )

Foto: https://magnanews.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE