Noutăți despre Festivalul VIBE Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 441 Vizualizări

Noutăți despre Festivalul VIBE Târgu Mureș

Aleșii județeni au aprobat luni, 28 februarie, cu prilejul unei ședințe extraordinare de lucru, participarea Consiliului Judeţean Mureş la organizarea, desfăşurarea şi finanţarea activităţilor culturale şi sociale de interes public judeţean pe parcursul anului 2022, iar în acest sens a fost aprobat un buget general de 4 milioane de lei.

Pe lista evenimentelor finanțate de către Consiliul Județean Mureș se află și Festivalul Universității de Vară VIBE din Târgu Mureș, eveniment care va beneficia de un sprijin financiar în valoare de 220.000 de lei.

Festivalul va fi organizat de Uniunea Organizațiilor Studențești Maghiare din România în perioada 30 iunie – 3 iulie.

”Evenimentul VIBE: The City Edition se va derula în perioada iunie – iulie 2022 la Târgu Mureș, cu programe muzicale, educaționale și culturale. În cadrul evenimentului vor fi susținute numeroase concerte cu artiști din Transilvania și din străinătate. Prin programul muzical vor fi prezentate participanților trupe de tineri talentați din Transilvania, dar vor fi și artiști de renume din străinătate. Programul cultural se va completa cu prezentări de teatru, dans contemporan, prezentări de modă, concursuri sportive și programe pentru copii”, se precizează în descriererea evenimentului.

Potrivit aceleiași surse, activitățile și programele evenimentului se vor desfășura în trei locații: Garajul, Grădina și Curtea de experiențe.

”În perioada 30 iunie 2022 – 3 iulie 2022 în fiecare zi începând cu ora 11.00 până la ora 18.00, vor avea loc discuții, workshop-uri și prezentări. În cadrul Festivalului Universității de Vară VIBE este inclus și un Program Fashion corner iar secțiunea se va desfășura în perioada 30 iunie 2022 – 3 iulie 2022, zilnic începând cu orele 11.00 până la 18.00, când vor avea loc discuții cu artiști, workshop-uri și prezentări de modă. Totodată, programele educaționale, care vor cuprinde work-shop-uri despre inovații în tehnologie și educație, work-shop-uri cu antreprenori de succes, prezentări cu moduri de a fi mai eco conștienți, discuții cu autori, bloggeri și vloggeri de succes etc. Programele educaționale vor fi organizate în parteneriat cu Universitatea ”Babeș-Bolyai” și Universitatea ”Sapientia”, mai menționează sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE