Bilete online la Teatru Studio Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 266 Vizualizări

Bilete online la Teatru Studio

Iubitorii de teatru pot achiziționa bilete online pentru spectacolele puse în scenă la Teatru Studio din Târgu Mureș, începând cu data de 22 martie.

„Dragi prieteni, vă anunțăm că de astăzi puteți achiziționa bilete online la spectacolele Teatrului Studio accesând linkul eventbook.ro/hall/teatrul-studio”, anunță printr-un comunicat reprezentanții Teatrului Studio.

”Lucrurile pe care le iubesc cel mai mult”

Ziua de joi, 24 martie, este dedicată spectacolului „Lucrurile pe care le iubesc cel mai mult”, care va începe la ora 19.00. Povestea expune un grup de adolescenți, care reușesc să se cunoască mai bine prin intermediul unui joc pus în practică într-o excursie.

„Ana, Adam, Cristina și Nika sunt un grup de adolescenți plecați într-o excursie. Jocul lor „Adevăr sau Băutură” dezvăluie o mulțime de lucruri, precum faptul că Anei nu îi este dor de iubitul ei Manu, cu care se află în pauză și care se întâmplă să apară chiar în momentul spovedaniei. Cristina și Adam formează un cuplu, dar aparent Cristina nu este mulțumită de aspectul lui Adam și de lipsa de masculinitate. Adam are un secret al lui. Doar Nika este singură și toată lumea îi tot amintește asta. Și e supărată că Ana și Manu par să se împace. Și câinele ei lipsește, ceea ce este puțin ciudat și ar putea coincide cu presupusele probleme de temperament ale lui Manu”, este dezvoltat în descrierea spectacolului.

Din distribuție fac parte Renata Mladoniczky, Narcis Zamfir – Zorro, Denissa Rogoz, Denis Demian, Sașa Pânzaru, în regia lui Gavril Cadariu, iar scenografia este realizată de Măurica Ignat.

”Grafitti.drimz”

”Grafitti.drimz” se va juca vineri, 25 martie, începând cu ora 19.00, în regia lui Gavril Cadariu. Sunt creionate emoții transmise prin personajele al căror contur este bine definit de greutățile vieții la 17-18 ani.

„O mamă alcoolică, care locuiește în casă cu fiica ei, care plânge și aleargă, un băiat care se pricepe la matematică și care se îndrăgostește de ea și desenează un grafitti pentru a o cuceri. El are un tată alcoolic care o curtează pe mama unui alt băiat, al cărui soț a fost polițist și a murit și acum toată lumea îl idolatrizează, în ciuda comportamentului său violent și abuziv. O fată care trebuie să aibă grijă de bunica bolnavă, un frate viclean care trebuie să facă tot felul de lucruri pentru bani, copii cu probleme de identitate sexuală”, se precizează în descrierea spectacolului.

Din distribuție fac parte: Cristina Ciulei, Andreea Cuc, Renata Mladoniczky, Popa Mădălina, Moraru Mălina, Denissa Rogoz, Popa Anamaria, Sașa Pânzaru, Denis Demian, Iustin Cauneac, Sergiu Ștefanache, Sebastian Pop și Alexandru Stoicescu, iar scenografia este realizată de Măurica Ignat. Coregrafia este realizată de Cristina Olar, coordonator al versurilor hip-hop este Andreea Radu și de muzică se ocupă Andrei Poggo.

Detalii despre prețul biletelor puteți găsi chiar pe pagina de achiziționare a acestora, eventbook.ro/hall/teatrul-studio.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE