Eveniment culinar Social
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 80 Vizualizări

Eveniment culinar

Târgumureșenii pot gusta duminică, 3 aprilie de la ora 12:00 o delicatesă din bucătăria ucraineană, asemănătoare cu o rețetă românească foarte populară: papanașii sau sirniki.

„ Ne inspirăm din bucătăria vecinilor noștri și vă așteptăm cu o abordare diferită a ideii de papanași față de ceea ce-ar fi obișnuit pe meleagurile românești. Pregătiți-vă să vă satisfaceți papilele gustative cu niște gogoșele dulci și savuroase, în compoziția cărora brânzica de vaci joacă rolul central. Evident, nu vor lipsi smântâna și gemurile casei pe care deja le îndrăgiți”, transmis organizatorii evenimentului.

De asemenea, evenimentul este organizat cu scopul de a construi o atmosferă familiară pentru refugiații ucraineni stabiliți temporar în Târgu Mureș.

„Îi așteptăm cu mare drag pe toți membrii noii comunități de ucraineni create la noi în oraș, ca să se bucure de un dulci care să-i facă să se simtă mai aproape de casă! Nu știm cât va mai dura războiul, dar avem oportunitatea de a afla mai multe unii despre alții și, în felul ăsta, să extindem perspectivele culturale”, au mai adăugat organizatorii.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE