Ediția a IX-a a simpozionului „De la renascentiști la… contemporani” Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 108 Vizualizări

Ediția a IX-a a simpozionului „De la renascentiști la… contemporani”

Universitatea de Arte din Târgu Mureș organizează ediția a IX-a, a simpozionului „De la renascentiști la…contemporani” în data de 25 mai 2022.
Lucrările Simpozionului național al studenților și al cadrelor didactice din învățământul preuniversitar se vor desfășura online, având în vedere următoarele tematici:
Tudor Jarda – profesorul, folcloristul, reprezentantul marcant al muzicii românești; Artă și pedagogie muzicală; Istoria și teoria artei.
„Acceptăm lucrări elaborate de către studenți, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice din învățământul preuniversitar și specialiști în domeniu, cu maximum 4 coautori. Un singur autor va participa cu cel mult două articole inclusiv în calitate de coautor. Lucrările vor fi supuse procedurii de evaluare calitativă (peer-review), iar comitetul de organizare își rezervă dreptul de selectare a lucrărilor prezentate, în conformitate cu tematica propusă și cerințele de redactare. Lucrările selectate vor fi publicate într-o publicație cu ISBN si indexate in baze de date internaționale”, se menționează pe pagina web a Universității de Arte, www.uat.ro.
Potivit sursei citate, lucrările simpozionului se vor desfășura în limba română. Participarea la simpozion se poate face exclusiv prin prezentarea în cadrul simpozionului a comunicării propuse conform termenelor. Adresa de email pentru corespondență și transmitere a documentelor este: lectuniv2009@yahoo.com
Data de 4 mai 2022 este termenul de transmitere a lucrărilor, în formatul final.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE