”Undă verde” pentru un proiect imobiliar în Corunca Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2407 Vizualizări

”Undă verde” pentru un proiect imobiliar în Corunca

Aleșii locali ai comunei Corunca au aprobat, într-o ședință ordinară de lucru care a avut loc în data de 31 martie, documentația de urbanism Plan Urbanistic Zonal (PUZ) ”Parcelare teren în vederea construirii de locuințe unifamiliale, strada Castelului fără număr – Corunca”.

Investiția aparține societăților Serafo Construct SRL și SC Art Construct Mureș SRL (viitori proprietari) și va fi realizată pe un teren în suprafață de 3.500 de metri pătrați aflat în proprietatea soților Mihai și Ligia Chiriac.

”Amplasamentul este liber de construcții. Parcela este situată pe latura sudică a străzii Castelului. Accesul se face direct din strada Castelului. Terenul are o pantă descendentă spre pârâul Vațman, având o însorire optimă. Vecinătățile sunt: latura estică și vestică locuințe individuale, latura nordică strada Castelului, latura sudică pârâul Vațman”, se menționează în Memoriul General al PUZ-ului propus, document întocmit de arhitect urbanist Eugen Glăja.

Conform aceleiași surse, ”proprietarii doresc parcelarea terenului în scopul construcirii de case unifamiliale în regim parter plus mansardă”.

Cine sunt investitorii

Potrivit portalului www.listafirme.ro, SC Serafo Construct SRL Corunca s-a înființat în data de 3 aprilie 2012, are ca obiect de activitate ”Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”, este deținută de către Florian Boariu și a raportat următorii indicatori financiari la finalul anului 2020: cifră de afaceri de 358.910 de lei, profit net de 85.829 de lei și 3 angajați.

În ceea ce privește SC Art Construct Mureș SRL, portalul www.licitatiapublica.ro oferă următoarele informații: data înființării – 18 decembrie 2020, obiect de activitate – lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, asociați – Dragoș Ioan Marian (50%) și Florian Boariu (50%).

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE