S-a dat startul la Transylvania Triathlon Festival 2022 -Campionat Mondial de Multisport Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 393 Vizualizări

S-a dat startul la Transylvania Triathlon Festival 2022 -Campionat Mondial de Multisport

Clubul Sportiv Master Ski&Bike, Federația Română de Triatlon şi SportLife România, sub egida Federației Internaționale de Triatlon, lansează mureșenilor participarea la un eveniment sportiv unic. În ziua de marți, 31 mai 2022, de la ora 10, la sala de protocol din Cetatea Medievală, în cadrul unei conferințe de presă, au dat startul evenimentului de mare amploare Transylvania Triathlon Festival 2022 —- Campionatul Mondial de Multisport. Au participat Soos Zoltan – primarul Municipiului Târgu Mureş, Peter Ferenc – preşedintele Consiliului Județean Mureş, Vlad Stoica – preşedintele Federației Române de Triatlon, respectiv Amza Mărgărit – director eveniment,  Klósz Viktor- director eveniment.

Potrivit informațiilor oferite de Amza Mărgărit, director eveniment, aproximativ 1500 de atleți din 40 de țări de pe toate continentele urmează să concureze, în perioada 1-14 iunie, la Târgu Mureș. În următoarele două săptămâni, toată atenția triatlonului din lume va fi pe Târgu Mureș. Transilvania Triathlon Festival 2022 este cel mai important eveniment sportiv desfășurat vreodată în județul Mureș, care va reuni nu mai puțin de 4 Campionate Mondiale.

Acest eveniment este un exemplu excelent de colaborare între instituții, și aici mă refer la Primăria municipiului Târgu Mureș, Consiliul Județean Mureș, Ministerul Tineretului și Sportului și Federația Română de Triatlon, ocazie cu care le mulțumesc. Klosz Péter  nu a lăsat în urmă doar un vis, ci și o echipă foarte bine pregătită și cu toată lipsa de modestie pot spune că este una dintre cele mai capabile echipe pe plan global, pentru o organizare de acest calibru, a declarat Vlad Stoica, preşedintele Federației Române de Triatlon,

În cadrul Transilvania Triathlon Festival 2022 vor avea loc 6 competiții sportive, dintre care 4 Campionate Mondiale și alte 2 concursuri destinate publicului larg, respectiv Dracula night și Dracula Swim.

6 iunie, ora 8.00-19.00, la Platoul Cornești- Campionat Mondial de Cross Duatlon

7 iunie, ora 20.00-22.30, Complexul de Sport și Agrement Mureșul- Dracula Night Swim

8 iunie, Complexul de Sport și Agrement Mureșul și Platoul Cornești Campionat Mondial de Cross Triatlon.

10 iunie, ora 7.00-20.30, la Cerghid, Campionat Mondial de Duatlon Standard

11 iunie, ora 20.00-22.30, Platoul Cornești, Dracula Night Run

12 iunie, ora 8.00-20.00, Centrul Municipiului Târgu Mureș Mondial de Duatlon Sprint.

Detalii pe site-ul oficial al competiției www.transylvaniatriathlonfestival.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE