Meghan și prințul Harry, prea puțin populari în rândul britanicilor Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 122 Vizualizări

Meghan și prințul Harry, prea puțin populari în rândul britanicilor

Popularitatea prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan, a scăzut la un nivel record în rândul publicului din Marea Britanie, potrivit unui nou sondaj, relatează dpa. Aproape două treimi dintre britanici (63%) au o părere negativă despre Harry şi Meghan, conform unui sondaj YouGov în legătură cu opinia britanicilor privind membrii familiei regale.

Sondajul a fost realizat cu câteva zile înainte ca Harry şi Meghan, care s-au retras din casa regală britanică şi s-au mutat în Statele Unite, să revină în Marea Britanie săptămâna aceasta împreună cu cei doi copii ai lor pentru a sărbători Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a.

Scorul de favorabilitate al lui Harry a scăzut de la -25 în martie la -26 în mai, ceea ce înseamnă că 58% dintre cei chestionaţi îl văd într-o lumină negativă, comparativ cu 32% care îl percep într-o lumină pozitivă.

Potrivit sondajului, scorul de favorabilitate al lui Meghan a scăzut de la -39 la -42, însemnând că doar 23% dintre cei chestionaţi au o opinie pozitivă asupra ducesei de Sussex, în timp ce aproape două din trei persoane au o părere negativă faţă de soţia prinţului Harry.

Opinia faţă de Harry s-a schimbat dramatic din 2018, când acesta era considerat cel mai popular membru al familiei regale în rândul publicului britanic, 77% dintre cei chestionaţi având o părere pozitivă despre el la acea vreme.

DPA

( www.agerpres.ro )

Foto: https://catine.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE