Mureș: Rezultatele de miercuri ale Campionatului Mondial de cros triatlon Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 222 Vizualizări

Mureș: Rezultatele de miercuri ale Campionatului Mondial de cros triatlon

Sportivii din Franţa şi Italia au dominat, miercuri, majoritatea probelor organizate în cadrul Campionatelor Mondiale de cros triatlon, care se desfăşoară la Târgu Mureş în cadrul Transylvania Triathlon Festival, alături de alte trei campionate mondiale, de cros duatlon, duatlon standard şi duatlon sprint.

La elite masculin, podiumul a fost integral francez, cu Arthur Serrieres pe primul loc, urmat de Felix Forissier şi de Arthur Forrissier.

La U23 masculin s-a impus portughezul Francois Vie, urmat de francezii Jules Dumas şi Luuk Chambeyron.

Italianca Sandra Mairhofer a ieşit învingătoare la elite feminin, urmată de conaţionala Marta Menditto şi de franţuzoaica Solenne Billouin.

La U23 feminin a câştigat italianca Marta Menditto, care a devansat două slovace, Zuzana Michalickova şi Lydia Drahovska.

În competiţia juniorilor s-a impus Ruslan Farci, urmat de Niccolo Sancisi şi Lukas Lanzinger (toţi din Italia).

La junioare a obţinut victoria britanica Isla Hedley, podiumul fiind completat de Chiara Porta (Italia) şi Katja Krenn (Austria).

Românul Robert Tămîrjan s-a impus la Para 4, probă rezervată sportivilor cu dizabilităţi fizice, austriacul Martin Falch s-a clasat pe locul secund, iar al treilea a fost maghiarul Gabor Czene. La categoria para 5 victoria a revenit maghiarului Peter Boronkay.

Organizatorii Transylvania Triathlon Festival au precizat că acesta a fost al doilea dintre cele patru campionate mondiale care se derulează la Târgu Mureş care şi-a desemnat laureaţii.

Întrecerile vor fi reluate vineri, pe Circuitul Transilvania Motor Ring, unde sunt programate Campionatele Mondiale de duatlon standard.

Peste 1.000 de sportivi din 38 de ţări de pe toate continentele iau parte, până duminică, la Transylvania Triathlon Festival 2022, cel mai important eveniment sportiv găzduit vreodată de Târgu Mureş, organizat de Federaţia Română de Triatlon, Asociaţia Sportivă Master Ski & Bike şi SportLife România, sub egida Federaţiei Internaţionale de Triatlon şi cu sprijinul Ministerului Sportului, Consiliului Judeţean Mureş şi Municipiului Târgu Mureş.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE