Billie Eilish şi-a întrerupt concertul Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 183 Vizualizări

Billie Eilish şi-a întrerupt concertul

Cântăreaţa americană Billie Eilish şi-a întrerupt pentru scurt timp concertul de pe arena O2 din Londra sâmbătă, după ce mai mulţi fani au avut probleme din cauza căldurii, relatează BBC.

„Sunteţi toţi ok?”, şi-a întrebat vedeta publicul. „Oamenii leşină şi sunt scoşi afară. Este cald, ştiu”, le-a spus Billie. După ce fanii au strigat că sunt „striviţi”, vedeta a oprit concertul până când aglomeraţia din faţa scenei s-a mai redus.

Starul şi-a rugat fanii să „facă un pas înapoi, pentru a lăsa tuturor spaţiu”. Anterior, Eilish ceruse echipei de securitate de pe arena O2 să distribuie apă publicului. Nu este prima dată când cântăreaţa opreşte un concert pentru verifica dacă fanii săi se simt bine.

În februarie, ea a întrerupt un concert din cadrul turneului Happier Than Ever, desfăşurat la Atlanta, după ce a observat că o persoană avea probleme de respiraţie şi l-a reluat după ce aceasta a primit un inhalator.

Mai târziu în aceeaşi lună, ea a întrerupt un concert la Madison Square Garden din New York, spunându-le fanilor: „Dacă vreţi să vă aşezaţi, puteţi. Haideţi, e ok. Staţi jos, respiraţi”.

BBC

( www.agerpres.ro )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE