Home / Administratie / Pas înainte pentru inelul ocolitor al municipiului Târgu Mureș

Pas înainte pentru inelul ocolitor al municipiului Târgu Mureș

Conducerea Primăriei Municipiului Târgu Mureș, titualara proiectului „Prelungire Calea Sighișoarei tronson de legătură între strada Budiului şi Autostrada Transilvania” inclusiv lucrări de protejare și deviere rețele, parte integrantă din proiectul ”Realizare inel ocolitor al municipiului Târgu Mureș prin interconectarea autostrăzii A3, E60, DN15 și DJ152A” – tronson 3, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureş cu efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui Studiu de evaluare a impactului asupra mediului şi a unui Studiu de evaluare adecvată, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul  propus a fi amplasat în intravilanul și parțial extravilanul municipiului Târgu Mureş.

”Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului şi a Studiului de evaluare adecvată, prin poştă la adresa Agenția pentru Protecția Mediului Mureș – localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, precum şi la următoarea adresă de de e-mail office@apmms.anpm.ro, în termen de zece zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureş”, se menționează în comunicat.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Citeste si:  Alimentarea cu apă potabilă din Sântana de Mureș, în atenția prefectului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dr. Levente Borka-Vitális, față în față cu ursul

O conferință despre oameni și urși, despre coexistență și un festival dedicate convieţuirii dintre om …