<strong>Dragostea are răbdare – Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit</strong> Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 118 Vizualizări

Dragostea are răbdare – Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit sâmbătă în Nevada, la 18 ani după încheierea primei lor relaţii, intens mediatizată, informează AFP şi Reuters.

Benjamin Geza Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, potrivit certificatului de căsătorie emis de comitatul Clark, unde se află oraşul Las Vegas, conform documentelor legale consultate de AFP.

Cuplul şi-a anunţat căsătoria într-un newsletter trimis de Lopez în care dezvăluie că cei doi au zburat în oraşul deşertic Nevada pentru a obţine certificatul de căsătorie şi s-au căsătorit sâmbătă seară la o capelă, potrivit revistei People citată de Reuters.

„Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Şi se dovedeşte că dragostea este răbdătoare. Răbdătoare timp de douăzeci de ani. Exact ce ne-am dorit”, a scris Lopez în newsletter, conform People.

Newsletterul era semnat „Doamna Jennifer Lynn Affleck”, potrivit Los Angeles Times. Lopez a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care apare în pat, purtând verighetă.

Cântăreaţa în vârstă de 52 de ani şi-a anunţat logodna cu actorul Ben Affleck în aprilie într-un mesaj video scurt în care, vizibil emoţionată, purta un inel cu piatră verde.

Cele două vedete au stârnit interesul anul trecut după ce au dat o nouă şansă cuplului lor, supranumit „Bennifer” la începutul anilor 2000.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE