Complex balnear nou la Ocna Mureș, la 75 de kilometri de Târgu Mureș Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1599 Vizualizări

Complex balnear nou la Ocna Mureș, la 75 de kilometri de Târgu Mureș

Lucrările la Complexul balnear „Băile sărate” de la Ocna Mureș au fost finalizate, acesta aflându-se momentan în pre-recepție.

„Complexul reprezintă o investiție unică în Transilvania și va fi deschis pentru public în următoarele luni. Autoritățile locale dau asigurări că investiția va rivaliza cu cele din Ungaria. Primarul a spus că în prezent investiția este în faza de probe tehnologice care vor dura maxim 2 săptămâni, o etapă obligatorie înaintea recepției. Silviu Vințeler, primarul orașului spune că verificările includ funcționarea neîntrerupăt a instalațiilor timp de 72 de ore. De asemenea, în perioada următoare va fi angajat și persoanalul care va lucra acolo. Pentru funcționarea întregului complex este nevoie, spune primarul, de minim 35 de persoane. Investiția este de aproximativ 30 de milioane de lei, într-un parteneriat egal dintre Consiliul Județean și Consiliul Local Ocna Mureș. Baza de tratament are o suprafață totală de 6.400demetri pătrați și cuprinde facilități precum: bazine interioare și exterioare cu apă sărată și dulce, zonă de fitness, restaurant, sală de tratament cu nămol, spații pentru proceduri de fizioterapie, recuperare medicală cu un vârf de până la 700 de proceduri pe zi, vara” se specifică pe site-ul oficial al publicației Alba24.

„Tot în acest an va fi finalizat și complexul sportiv construit în jurul Centrului Balnear, au anunțat autoritățile județene,cu piscine și terenuri de sport. Investiția a fost susținută de către Compania Națională de Investiții (15 milioane de lei) și de Primăria Ocna Mureș. Sunt peste 40.000 de de metri pătrați destinați sportului și relaxării”, se precizează în același articol de pe Alba24.

Complexul oferă o mulțime de facilități precum: parcare de 82  de locuri, loc amenajat pentru parcare bicicletelor-100 locuri, teren de baschet, teren de fotbal împrejmuit și dotat cu nocturnă, teren de volei, teren de beach volei, teren de badminton, zonă de tenis de masă, zonă de recreere pentru seniori, două zone de fitness cu aparatură specifică de exterior, zonă de fitness seniori cu aparatură specifică de exterior, pistă de alergare, pistă de biciclete, alei de pietriș. Totodată, proiectul include și construirea unei clădiri administrative de 297 metri pătrați, care cuprinde următoarele spații: vestiare, grupuri sanitare, recepție, birou administrație, birou pază, cabinet medical, depozit materiale de întreținere, spațiu tehnic, realizarea unui sistem de iluminat, amenajarea de spații verzi.

I.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE