Se caută artiști pentru Metamorfoze IV Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 105 Vizualizări

Se caută artiști pentru Metamorfoze IV

Echipa 3G Hub a demarat ediția a IV-a a proiectului Metamorfoze, prin care se dorește participarea activă la regenerarea Târgu Mureșului și la transformarea acestuia într-un centru urban iubit și admirat deopotrivă de rezidenți și de vizitatori. În acest sens, la 3G Hub se pot înscrie artiști pasionați de desene murale, pentru a întregi echipa ediției cu numărul IV. 

„Dacă ești pasionat de arta stradală și vrei să iei parte la îmfrumusețarea orașului Târgu Mureș și să ai șansa să înveți de la artiștii din proiectul nostru, Metamorfoze (4), hai cu noi în crew !”, au transmis organizatorii.

Toți tinerii dornici să contribuie la a IV-a etapă de Metamorfoze sunt rugați să completeze formularul până la data de 18 septembrie: https://3ghub.ro/cautam-tineri-pasionati-de-ziduri/.

Alte Metamorfoze

Prima ediție a proiectului de artă stradală Metamorfoze s-a desfășurat în 2018. Au fost realizate cinci sculpturi din materiale reciclabile – amplasate în zone diferite ale orașului, o pictură murală – în cartierul Unirii, și o bancă mozaicată în Piața Teatrului. Artiștii implicați în proiect au fost Sorina Mihalache, Andrei Atomei (The Plant Art), Ruxandra Spătaru respectiv Iulian Moldovan.

În cadrul ediției a 2-a a proiectului Metamorfoze, pictura murală a fost realizată de IRLO. Versatil și provocat de situații noi, IRLO (Laurențiu Alexandrescu)  a pictat pe avioane, locomotive, vagoane, tramvaie, buldozere, tractoare, mașini, dar în special pe pereți de mari dimensiuni. Același Laurențiu Alexandrescu, cunoscut sub pseudonimul IRLO,  a realizat o pictură murală pe zidul de la intersecția străzilor Cutezanței și Înfrățirii. 

Ediția a treia a îmbogățit cu orașul cu zece picturi murale ce înfățișează șase autori, și zece mini-documentare disponibile prin aplicația Artivive App.

Metamorfoze (4) este un proiect 3G HUB co-finanțat de Primăria Târgu Mureș – Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala , în urma câștigării concursului de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pe anul 2022.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Târgu Mureș și a Consiliului Local care nu sunt responsabili de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE