Rotarieni mureșeni, participare cu scop caritabil la Raliul Budapesta-Bamako Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 284 Vizualizări

Rotarieni mureșeni, participare cu scop caritabil la Raliul Budapesta-Bamako

Echipa Rotary Club Teka din Târgu Mureș va participa la cel mai mare raliu off-road pentru amatori din lume, Raliul Budapesta-Bamako.

Raliul va începe pe 21 octombrie, iar echipa din Târgu Mureș va fi formată din Csaba Szilveszter Bíró, Dr. István György-Fazakas. și Attila Z. Jeszenszky.

”Obiectivul fundației este dublu: pe lângă participarea la competiția de aventură și de orientare cu asistență minimă, va călători în Sierra Leone, în Africa, cu scop caritabil: intenționează să livreze un total de 50 de laptopuri școlilor locale și să cumpere 2.000 de ghiozdane la fața locului, inclusiv materialele didactice necesare, din donații. De asemenea, prin acest proiect va furniza panouri solare pentru cinci școli și va planta 200 de pomi fructiferi”, au transmis reprezentanții Rotary Club Teka din Târgu Mureș.

Mureșenii curioși sunt invitați în data de 17 și 18 septembrie, în fața Pieței Teatrului din Târgu Mureș, pentru a ”arunca o privire și urca” în Landrover-ul cu care Rotary va participa la cursă.

”Echipa va fi prezentă în ambele zile pentru a răspunde la întrebări, pentru a oferi ceai și cafea și pentru a informa publicul cu privire la aspectul caritabil al cursei de cros. În același timp, Rotary va accepta laptopuri, donate de târgumureșeni, care nu sunt folosite AICI, dar care ar putea fi o comoară ACOLO pentru o școală. În plus, Clubul Rotary Teka va promova posibilitățile de a face donații pentru acest proiect. O geantă valorează 30 de euro, un laptop 250 de euro, un sistem de panouri solare și un purificator de apă 5.000 de euro, un pom fructifer 50 de euro. Donațiile pot fi trimise în contul Rotary Club Teka deschis în acest scop. Se va semna un contract cu fiecare donator și se va întocmi un raport după implementare”, se mai arată în comunicat.

Cei care doresc să contribuie cu orice sumă la acest proiect o pot face în următoarele conturi:

Asociația Rotary Club Teka

Banca Transilvania – SWIFT BTRLRO22MSA

IBAN RON – RO91BTRLRONCRT00I3091202
IBAN EUR – RO93BTRL02704205I30912XX
IBAN USD – RO45BTRL02702205I30912XX
Revolut – 004-0744-886.716. Megjegyzés: Rotary, road to Africa.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE