World Café Business Edition, la Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 133 Vizualizări

World Café Business Edition, la Târgu Mureș

Pe data de 27 octombrie 2022, de la ora 18.45 la Piaf Cafe, pe strada Bolyai din Târgu Mureş va avea loc pentru prima dată evenimentul World Café Business Edition.

”World Café este organizat de echipa JCI pentru a oferi comunităţii din Târgu Mureș oportunitatea de a discuta în diverse limbi străine, în principal cu scopul de a socializa şi a-şi perfecţiona aptitudinea de a comunica în aceste limbi. Cu toate acestea, noua ediție va avea scopul de a educa totodată publicul despre antreprenoriat și business. Vor fi prezenți câțiva antreprenori care vor vorbi despre experienţa şi afacerile lor și vor răspunde întrebărilor adresate de participanţi. Întrebările vor putea fi adresate pe moment sau se pot transmite prin completarea formularului de înscriere”, au informat organizatorii evenimentului.

Câteva dintre temele care vor fi abordate sunt: cum pornești o afacere: obstacole și provocări – cum le depășim; Eșecuri și dezamăgiri – cum devenim rezilienţi; Networking – cum ne extindem rețeaua de parteneri și cum o fructificăm.

Participarea se va face pe baza unei donații minime de 30 lei pentru acoperirea costurilor. Mai multe detalii se găsesc în formularul de înscriere şi pe pagina de Facebook și Instagram JCI Târgu Mureș sau pe pagina de eveniment, unde se pot solicita informaţii suplimentare.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE