Bază sportivă ultramodernă, în pregătire la Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 371 Vizualizări

Bază sportivă ultramodernă, în pregătire la Luduș

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru protecția Mediului a decis, cu prilejul unei ședințe care a avut loc în data de 27 septembrie 2022 că proiectul „Construire bază sportivă Tip 1, strada Uzinei de Apă, nr. 1, oraș Luduș, Uzina de Apă a orașului Luduș, județul Mureș”, propus a fi amplasat în localitatea Luduș, strada Uzinei de Apă nr. 1, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, proiectul aparține Primăriei Orașului Luduș și prevede construirea unei baze sportive de tip I pe o suprafață totală de 15.000 de metri pătrați.

”Terenul pentru fotbal va avea o suprafață utilă de joc de 7.140 de metri pătrați. Suprafața de joc va fi realizată dintr-un covor de gazon artificial, pe straturi de balast și piatră spartă. Suprafața de joc va fi delimitată cu o împrejmuire de stâlpi metalici și plasă bordurată. Terenul va fi împrejmuit de garduri de 1,5 metri și 6 metri înălțime. Dotări exterioare: gradene tribune pentru 500 de spectatori – adiacent tribunelor vor exista locuri pentru 20 de persoane cu dizabilități locomotorii, porți de fotbal, tabletă de marcaj, catarge pentru drapele, bănci de rezervă, plasă de compartimentare a terenului cu gazon în două terenuri mici de antrenamente, targă metalică”, se arată în document.

Totodată, va fi construit și un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis care va avea o suprafață utilă de joc de 800 de metri pătrați.

”Suprafața de joc va fi realizată dintr-un covor de tartan pe un planșeu din beton armat și balast compactat. Terenul va fi dotat cu o instalație de iluminat nocturn și împrejmuit de garduri de 1,5 metri și 6 metri înălțime. Dotări exterioare: bănci pentru rezerve, fileu de tenis cu stâlpi mobili, fileu de volei cu stâlpi mobili, panouri de baschet mobile, porți handbal”, se menționează în documentul citat.

Proiectul mai prevede și o clădire pentru vestiare cu regim de înălțime de S + E parțial, de 395 de metri pătrați, o parcare, o cabină cu poartă și alei pietonale.

”La nivelul parterului se va desfășura zona vestiarelor pentru sportivi și a grupurilor sanitare pentru public, iar la etaj va exista o zonă pentru protocol și grupuri sanitare aferente”, se mai precizează în proiectul Deciziei etapei de încadrare.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE