Mureșean cercetat după ce a condus băut și a accidentat un pieton Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 246 Vizualizări

Mureșean cercetat după ce a condus băut și a accidentat un pieton

La data de 26 octombrie, în cursul nopţii, poliţiştii din Sighişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că în localitatea Şaeş un bărbat în vârstă de 58 de ani a fost accidentat de un autoturism.

În urma verificărilor efectuate, şoferul bănuit de producerea accidentului a fost identificat ca fiind un bărbat, de 38 de ani, din Apold.

”Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma probatoriului administrat, faţă de conducătorul auto, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Sighișoara, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE