Proiect de 2,3 milioane de euro pentru extinderea digitalizării activității Companiei Aquaserv Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 418 Vizualizări

Proiect de 2,3 milioane de euro pentru extinderea digitalizării activității Companiei Aquaserv

Aleșii județeni au aprobat joi, 24 noiembrie, într-o ședință ordinară de lucru, depunerea de către operatorul regional Compania Aquaserv SA Târgu Mureș a proiectului ”Extinderea digitalizării activității Companiei Aquaserv prin achiziția de echipamente și software în vederea dezvoltării sistemului de management al pierderilor de apă”, în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa prioritară 3, obiectiv specific 3.2.

Potrivit informațiilor furnizate de către Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, obiectivul specific al respectivei axe vizează inclusiv măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea si sustenabilitatea investițiilor în sectorul de apă și apă uzată: automatizări, SCADA, GIS, contorizări, controlul pierderilor, laborator de analiză și de prelucrare date.

”Apelul de proiecte lansat prin ghidul menționat mai sus este apel de proiecte necompetitiv cu depunere continuă, iar solicitările se pot depune în perioada 10 noiembrie 2022 – 5 decembrie 2022. Activitățile propuse prin proiectul ”Extinderea digitalizării activității Companiei Aquaserv prin achiziția de echipamente și software în vederea dezvoltării sistemului de management al pierderilor de apă” vor fi dedicate optimizării operării infrastructurii și siguranţei în exploatare”, a precizat președintele Consiliului Județean Mureș.

Valoarea totală a proiectului este de 2.354.902 de euro, fără TVA, adică 11.637.459 de lei, fără TVA, din care valoarea totală eligibilă este de 1.978.910 de euro, fără TVA, adică 9.779.377 de lei, fără TVA.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE