Home / Business / Agenți de ocupare a forței de muncă sancționați de ITM Mureș

Agenți de ocupare a forței de muncă sancționați de ITM Mureș

Distribuie

Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Mureș a participat, în perioada 24 octombrie – 28 octombrie 2022, la Campania Națională privind verificarea modului de respectare de către beneficiari a prevederilor Legii nr. 56/2000, privind condițiile de funcționare și procedura de înregistrare a persoanelor juridice care își desfășoară activitatea pe teritoriul României ca agenți de plasare a forței de muncă în străinătate și pentru verificarea respectării prevederilor legale în domeniul relațiilor de muncă de către angajații de muncă temporară și de către utilizatorii salariaților temporari.

”În domeniul relațiilor de muncă, au fost efectuate 13 controale. În urma controalelor efectuate au fost sancționați 3 agenți de ocupare a forței de muncă. Cu ocazia acestor verificări inspectorii de muncă au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, o amendă în cuantum de 15.000 de lei și 3 avertismente scrise și au fost dispuse 7 măsuri de remediere a deficiențelor constatate”, a informat conducerea ITM Mureș.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )


De asemenea, verificati

Investiție imobiliară de 3,2 milioane de euro, în cartierul ”Unirii” din Târgu Mureș

Distribuie Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt invitați să decidă, într-o ședință viitoare de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.