Home / Administratie / Investiție de 2 milioane de euro pentru comunitatea din Cipău (Iernut)

Investiție de 2 milioane de euro pentru comunitatea din Cipău (Iernut)

Distribuie

Conducerea Primăriei orașului Iernut a demarat, în data de 29 noiembrie 2022, o licitație estimată la valoarea de 10.257.971 de lei (aproximativ 2 milioane de euro), fără TVA, pentru execuția lucrărilor din cadrul obiectivului de investiție ”Rețea de canalizare și branșamente în satul Cipău, UAT Iernut, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

”Satul Cipău are o populație, conform recensământului din 2011, de 1.064 de locuitori. Obiectivul urmărit de beneficiar este realizarea unui sistem centralizat de colectare a apelor uzate menajere pentru satul Cipău și deversarea acestora în rețeaua de canalizare menajeră existentă în orașul Iernut”, se arată în Caietul de sarcini al licitației, document întocmit în data de 17 noiembrie 2022 și aprobat de către Ioan Nicoară, primarul orașului Iernut.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 27 decembrie 2022, iar durata contractului va fi de 44 de luni, din care 32 de luni perioada de execuție a lucrărilor.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Prefectul Mara Togănel: Colegiul Național ”Unirea”, etalon printre școlile din România

Distribuie Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a transmis vineri, 27 ianuarie 2023, un mesaj aniversar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.