Home / Business / Proiect regional în portofoliul Aquaserv

Proiect regional în portofoliul Aquaserv

Distribuie

Conducerea SC Compania Aquaserv SA, titulara obiectivului de investiții „Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Mureș în perioada 2014-2020 – Zona de alimentare cu apă Luduș – Grebenișu de Câmpie”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus pe amplasamentul din zona Zona Luduș – Grebenișu de Câmpie: UAT Luduș, UAT Sânger, UAT Tăureni, UAT Zau de Câmpie, UAT Grebenișu de Câmpie, UAT Șăulia, UAT Miheșu de Câmpie.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la următoarea adresă de internet: apmms.apm.ro”, se arată în comunicat.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Masă rotundă pe teme fiscale, la Târgu Mureș

Distribuie Deputatul UDMR Kolcsár Károly și UDMR Mureș organizează joi, 26 ianuarie, de la ora …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.