Misiuni ale jandarmilor pentru protejarea cetățenilor și a pădurilor Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 177 Vizualizări

Misiuni ale jandarmilor pentru protejarea cetățenilor și a pădurilor

În acest sfârșit de săptămână, echipaje din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș au intervenit și au constatat 19 de încălcări ale normelor de conviețuire socială și 4 abateri în domeniul silvic.

Între 13-15 ianuarie. pentru apelarea, în mod repetat, la mila publicului, precum și pentru determinarea unei persoane la săvârșirea unor astfel de fapte, conform Legii 61/199, au fost sancționați 12 cetățeni cu 10 cu avertismente, respectiv 2 amenzi în valoare totală de 200 lei.

Duminică, în urma unor acțiuni de control desfășurate pentru protejarea fondului forestier național, pe raza localităților Habic și Glodeni din județul Mureș, jandarmii mureșeni au surprins trei persoane care transportau material lemnos, fără documente de proveniență și însoțire. În consecință, conform legii 171/2010, au fost aplicate 3 amenzi în valoare totală de 4500 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat lucrătorilor silvici. În aceeași zi, pe raza comunei Petelea, județul Mureș a fost constată o infracțiune: tăiere ilegală de arbori, cu un prejudiciu de aproximativ 9000 lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE