Liderii AUR Târgu Mureș, optimiști: ”Suntem clasați undeva între 20 și 25%” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 588 Vizualizări

Liderii AUR Târgu Mureș, optimiști: ”Suntem clasați undeva între 20 și 25%”

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a dublat bazinul electoral comparativ cu rezultatele de la alegerile din 2020 și a devenit a doua forță politică din România, au anunțat joi, 23 februarie, cu prilejul unei conferințe de presă, Dragoș Burghelia, președintele AUR Târgu Mureș, și Liviu Natea, vicepreședintele aceleiași organizații.

În decursul anului 2023, AUR va realiza sondaje de opinie atât la nivelul județului Mureș, cât și la cel al municipiului reședință de județ, Târgu Mureș.

”În acest an avem de gând să facem un sondaj, atât la nivelul municipiului Târgu Mureș, și am vrea să facem și pe județ, pentru că doar așa putem să ne raportăm cu adevărat și să discutăm cum vom aborda strategia pentru 2024, dar la nivel național, cum ați văzut, sondajele pentru noi sunt îmbucurătoare. Nu dorim să exultăm în momentul de față pentru că încă mai este foarte mult timp, dar din fericire aproape toate sondajele demonstrează că partidul s-a dublat în preferințele alegătorilor, de la ultimele alegeri”, a declarat Dragoș Burghelia.

”Sondajele comandate chiar și de adversarii noștri politici confirmă că ne-am consolidat a doua poziție în rândul partidelor, suntem clasați undeva între 20 și 25%, asta fără a lua în calcul potențialele voturi din străinătate”, a adăugat Liviu Natea, care a mai anunțat că tendința de pe plan național, de dublare a bazinului electoral, se simte și în județul Mureș.

”Față de ce rezultate am avut în 2020, la alegerile parlamentare, cu siguranță ne-am dublat bazinul, ne-am dublat potențialul”, a conchis vicepreședintele AUR Târgu Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE