Bază de agrement cu lac de canotaj, într-o comună mureșeană Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5020 Vizualizări

Bază de agrement cu lac de canotaj, într-o comună mureșeană

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş a decis, în data de 20 februarie 2023, actualizarea Deciziei etapei de încadrare nr. 3139 din data de 17 iunie 2015 pentru obiectivul de investiție ”Construirea unei baze de agrement în comuna Daneș, județul Mureș”.

Potrivit documentului, investiția va fi realizată de SC Seleuș Construct SRL pe un teren în suprafață de 180.600 de metri pătrați situat în extravilanul satului Seleuș, comuna Daneș, pe amplasamentul unui braț mort al râului Târnava Mare, adiacent drumului comunal DC59 Seleuș – Venchi, la 124 de metri de malul drept al râului Târnava Mare.

”Accesul la amplasament se va realiza din drumul comunal DC 59 Seleuș – Venchi, prin modernizarea acestuia. Investiția prevede amenajarea unui lac de agrement – lac de canotaj, amplasat la minim 124 de metri de malul drept al râului Târnava Mare. Lacul se va realiza în debleu prin excavarea unui volum total de săpătură de circa 3-5 metri de la nivelul apei și respectiv circa 10-11 metri de la cota terenului natural”, se menționează în document.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE