Maria Paz VALLE RIESTRA ORTIZ DE CEVALLOS la Conferințele Latine Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 159 Vizualizări

Maria Paz VALLE RIESTRA ORTIZ DE CEVALLOS la Conferințele Latine

Cea de-a doua zi a Conferințelor Americii Latine Multiculturalidad (CALM) continuă astăzi, marți, 28 februarie, 2023 începând cu ora 11.00, de data aceasta la Institutul de Cercetări Teatrale și Multimedia (ITCM), cu sediul în Târgu-Mureș, strada Mihai Eminescu nr.9.

Tema conferinței: „Identități în mișcare”

Speaker:  Maria Paz VALLE RIESTRA ORTIZ DE CEVALLOS (Peru)

BIO: MARIA PAZ VALLE RIESTRA ORTIZ DE CEVALLOS alias PACHI VALLE RIESTRA este dansatoare, coregrafă și profesor de dans contemporan de origine peruană. Activează în cadrul Facultății de Artele Spectacolului a Universității Catolice din Perú, Lima.

Dezvoltat de Institutul de Cercetări Teatrale și Multimedia (ITCM) din cadrul Universității de Arte din Târgu-Mureș (UAT), CALM urmărește promovarea excelenței în cercetare, prin dezvoltarea de activități științifice și de formare cultural-artistice, în vederea realizării unor proiecte inter- și trans-continentale, având ca prim obiectiv, valorificarea potențialului creativ al studenților, afirmarea identității artistice, consolidarea mobilității studenților și acordarea de burse de cercetare.

Celor care nu ați participat la activitățile primei zile, dar sunteți înscriși la workshop-uri, vă reamintim că în cadrul conferințelor CALM fiecare artist invitat va expune idei și metode, care vor fi aplicate și dezvoltate,  ulterior, în cadrul  workshop-ului dedicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE