Strângere de fonduri pentru Adăpostul de câini Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 163 Vizualizări

Strângere de fonduri pentru Adăpostul de câini

Echipa RotaKids Maris organizează un eveniment de strângere de fonduri pentru Adăpostul de câini din Târgu Mureș, sâmbătă, 4 martie, ora 16:00, în Mureș Mall. Sumele strânse vor fi folosite pentru a cumpăra conserve și hrană uscată pentru câinii de la Adăpostul de câini Târgu Mureș – Marosvásárhelyi Kutyamenhely

Copiii de la Rotakids Maris sunt nerăbdători să vă anunțe că organizează un eveniment caritabil, pentru a strânge fonduri pentru hrana micilor patrupede din adăpostul de câini din Târgu Mureș.

Ne dorim să contribuim la îmbunătățirea vieții câinilor din adăpost și să încurajăm adoptarea acestora în familii iubitoare. Pentru asta, vă dăruim o cană realizată chiar de membrii echipei noastre, în schimbul unei donații de 20 de lei, au scris membrii asociației pe pagina lor de facebook..

În plus, va fi și o mică expoziție cu câinii adoptabili, pentru a vă face cunoștință cu ei și pentru a vă încuraja să adoptați unul dintre aceștia. Voluntarii de la adăpost vor fi prezenți și eu și vă vor oferi informații cu privire la procesul de adopție și îngrijire.

Vă așteptăm cu brațele deschise, cu multă bucurie și sperăm să ne ajutați să facem diferența în viețile câinilor din adăpost!

Nu este necesară o înregistrare prealabilă. Vă așteptăm cu drag să ne ajutați să strângem bani pentru hrana câinilor și să le oferim o nouă șansă la viață prin adoptare.

Proiect realizat cu sprijinul Rotary Club Târgu Mureș Maris și Mures Mall.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE