Home / Reghin / Social-decmocrații reghineni, la o nouă acțiune de ecologizare

Social-decmocrații reghineni, la o nouă acțiune de ecologizare

Distribuie

După acțiunea de ecologizare organizată în data de 17 martie, social-democrații reghineni au continuat acțiunea și la finele săptămânii trecute, prilej pentru cei prezenți să tragă un semnal de alarmă asupra gunoaielor tot mai mari și mai multe de pe malul Mureșului.

„O parte din colegii din PSD Reghin am continuat acțiunea de curățare a malului Mureșului, în aval de baliza de oprire a deșeurilor ce plutesc pe Mureș. Mulțumim RAGCL că și de această dată ne-a fost alături! Trebuie să trag un semnal de alarmă pentru autoritățile locale riverane râului Mureș, cu toții trebuie să facem front comun împotriva poluării. Trebuie găsită o soluție pentru ca aceste deșeuri să fie colectate direct sau aceste zone în care opresc să fie mai des vizitate de cei abilitați să facă astfel de activități, evident aceștia ar trebui să fie și plătiți, altfel este degeaba efortul amplasării balizelor, o viitură ulterioară va lua aceste deșeuri și le va duce în altă parte”, a precizat consilierul local Marian Ovidiu.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Festivalul coral de muzică sacră Armonii serafice la Târgu Mureș

Distribuie În contextul Anului comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești (psalți) – 2023, sărbătorit în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.