Prefectul Mara Togănel anunță stadiul proiectelor de infrastructură din județul Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3083 Vizualizări

Prefectul Mara Togănel anunță stadiul proiectelor de infrastructură din județul Mureș

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a anunțat că în această săptămână urmează să fie lansată licitația pentru amenajarea intersecției de la Bălăușeri (între drumurile naționale DN 13, DN 13A și drumul județean DJ 142), acolo unde este planificată construirea unui sens giratoriu în anul acesta.

“Urmărim în permanență etapele proiectelor mari de infrastructură din județul Mureș și mă implic în soluționarea eventualelor situații sau blocaje care necesită o rezolvare rapidă. Săptămâna aceasta se va lansa licitația pentru amenajarea sensului giratoriu de la Bălăușeri, între drumurile naționale DN13, DN 13A și drumul județean DJ 142. Potrivit calendarului pe care l-am discutat cu reprezentanții DRDP Brașov, în această intersecție vom avea un sens giratoriu până în luna octombrie a acestui an”, a anunțat prefectul județului Mureș, Mara Togănel.

Referitor la centura ocolitoare a municipiului Târgu Mureș, prefectul de Mureș anunță că predarea proiectului tehnic către reprezentanții DRDP Brașov va avea loc până pe data de 16 aprilie.

“Până la Paște, va fi predat proiectul tehnic al variantei de ocolire a municipiului Târgu Mureș, între Ernei – Corunca. După predarea proiectului, din păcate cu o întârziere considerabilă, vor urma procedurile în cadrul CTE Siguranța Circulației și auditul de siguranță rutieră”, a mai spus Mara Togănel.

Prefectul Mara Togănel a publicat pe pagina sa de socializare și noutățile referitoare la construcția centralei termoelectrice de la Iernut și lotul Atostrăzii Transilvania Chețani – Câmpia Turzii.

“Se semnează contractul pentru finalizarea centralei termoelectrice Iernut. Conducerea Romgaz a aprobat finalizarea procedurii de achiziţie pe contractul nou de lucrări în ceea ce priveşte finalizarea construcţiei centralei de la Iernut, iar pasul următor este semnarea contractului de execuție a lucrărilor. Lucrările pe lotul A3 Chețani – Câmpia Turzii sunt în grafic și se lucrează inclusiv în weekend. De astăzi până pe 7 aprilie, se închide traficul rutier pe bretelele 5 și 7 (direcția de deplasare spre Târgu Mureș) ale nodului rutier Chețani, în intervalul orar 8.00 – 18.00. Această decizie a fost necesară pentru executarea lucrărilor de montare a grinzilor la pasajul situat pe A3 în zona kilometrului 21+890 care supratraversează breteaua 1”, a mai spus prefectul Mara Togănel.

(Advertorial)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE