Bani pentru drumuri la Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 152 Vizualizări

Bani pentru drumuri la Luduș

Pentru semnarea contractului de finanțare a obiectivului de investiții „Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de drumuri în orașul Luduș”, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a solicitat Primăriei Orașului Luduș să elaboreze documentații necesare pentru alocări bugetare.

Prin referatul nr. 20641/2023, Anca Năsăudean, șef Serviciu „Achiziții și Implementarea Proiectelor” (AIP) solicită Biroului BFCRU din Primărie să aloce suma de 84.000 de lei de pentru serviciile de elaborare a „Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție” (DALI) pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de drumuri în orașul Luduș”. Anca Năsăudean spune că „Serviciile vor consta în: elaborarea DALI și verificarea tehnică de specialitate a acesteia. Proiectul vizează printre altele: modernizarea a circa 8 kilometri de drumuri de interes local, respectiv străzile Trandafirilor, Topitoriei, Rândunelelor, Bradului, Garofiței, Lăcrămioarei, Liliacului, Independenței, Zăvoiului, Viitorului, Vânătorilor, 1 Mai, Fabricii, Gării, Ghioceilor”.

Solicitarea este făcută pentru alocarea fondurilor pentru trimestrul II 2023, iar proiectul va fi elaborat în vederea promovării în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Pentru alocarea sumei de 84.000 de lei necesară obiectivului de investiții amintit se diminuează cu aceeași sumă elaborarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție necesar obiectivului de investiții „Eficientizarea energetică a clădirilor publice – bazin de înot didactic și sală de sport”.

Solicitarea făcută de Serviciul AIP din Primăria Orașului Luduș a fost aprobată de Legislativul local.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE