Ultima zi de înscriere la concursul de titularizare Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 187 Vizualizări

Ultima zi de înscriere la concursul de titularizare

Cadrele didactice din județul Mureș, care doresc să participe la concursul național de titularizare în  unitățile de învățământ preuniversitar, pentru anul școlar 2023-2024, își pot depune dosarele de înscriere în cinci centre, organizate pe discipline.

”Disciplinele cele mai deficitare, atât la secția română, cât și la secția maghiară sunt matematică, fizică, chimie, biologie, muzică instrumentală, discipline tehnice. Pe perioadă nedeterminată avem publicate la concurs 183 de posturi în total, pentru secția română și secția maghiară”, ne informează Antal Levente-Mihály, inspector şcolar general adjunct, ISJ Mureș.

Unde se pot depune dosarele?

Înscrierile la concursul de titularizare ce va avea loc în 12 iulie, au început în 8 mai și se încheie astăzi, 17 mai, în următoarele centre

La Colegiul Național Unirea, disciplina educatoare și educatoare puericultoare, în intervalul orar 13.00-16.00.

La Colegiul Național Al. Papiu Ilarian, disciplina Limba și literatura română, Limbi Moderne, Limba și literatura maghiară maternă, Religie, toate cultele, interval orar 12.00-15.00.

Colegiul Economic Transilvania, disciplinele Biologie, Educație fizică și sport, Geografie, Istorie și socio-umane, psihologie, Matematică, Informatică, în intervalul orar12.00-15.00

Colegiul Național Pedagogic Mihai Eminescu- învățători, toate secțiile, în intervalul orar 12.00-15.00.

Liceul Tehnologic Electromureș, discipline tehnice, economice, medicale, Educație tehnologică, Educație plastică-educație vizuală, Educație muzicală, Educație muzicală specializată, Fizică, Chimie, Psihopedagogie specială, Consiliere psihopedagogică, Kinetoterapie, în intervalul orar 12.00-15.00.

Conform calendarului aprobat de Ministerul Educației, până în 23 mai, inspectoratele școlare vor face publice lista candidaților înscriși și graficul pentru susținerea probelor practice/ orale și a inspecțiilor speciale la clasă. Probele practice, respectiv orale și inspecțiile speciale la clasă se vor desfășura în perioada 24 mai – 30 iunie, iar rezultatele vor fi afișate în 4 iulie. Proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor didactice în învățământul preuniversitar, pentru anul 2023-2024, se va desfășura în 12 iulie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE