Detalii despre substanța folosită la deratizare în Reghin Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 844 Vizualizări

Detalii despre substanța folosită la deratizare în Reghin

Societatea Coral Impex SRL, în calitate de prestator de servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție, în baza contractului de delegare a gestiunii nr. 66670/236/19 decembrie 2022, privind serviciile publice de salubrizare pentru activitățile de dezinsecție, deratizare, dezinfecție în municipiul Reghin, informează că în perioada 20 iunie 2023 – 22 iunie 2023, in intervalul orar 9.00 – 16.00, va efectua activități de deratizare pe raza domeniului public al municipiului Reghin.

”Precizăm faptul că perioada de execuție se poate prelungi funcție de condițiile meteorologice. Produsul utilizat este: Colbrom Pasta, cu o normă de consum de 100 game/stație de intoxicare. Pentru activitatea de deratizare rugăm cetățenii, în mod special copiii, bătrânii și deținătorii de animale de companie, să își ia toate măsurile pentru a nu intra în contact direct cu momeala raticidă. Antidotul recomandat de producător, în cazul ingerării accidentale este vitamina K. De asemenea, rugăm cetățenii, să evite atingerea stațiilor de intoxicare precum și a produselor raticide, iar în situația în care vor semnala acțiuni de vandalism, distrugere și/sau sustragere a stațiilor de intoxicare amplasate pe domeniul public și privat al localității, să anunțe Poliția Locală. În caz de contact cu pielea, ochii sau ingerare măsurile care trebuie respectate sunt: Contactul cu pielea – spălați pielea cu apă, apoi cu apă și săpun; Contactul cu ochii – clătiți ochii cu lichid de uz ocular sau cu apă și țineți pleoapele deschise timp de cel puțin 10 minute; Ingerare – sunați imediat un medic, căruia i se va arăta eticheta sau ambalajul produsului. Nu se va induce stare de vomă. Antidotul recomandat este vitamina K”, au informat reprezentanții SC Coral Impex SRL.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0265-256.004 sau la adresa de e-mail coralmures@coralimpex.ro

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE