Delegațiile orașelor înfrățite în vizită la Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 907 Vizualizări

Delegațiile orașelor înfrățite în vizită la Târgu Mureș

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, împreună cu viceprimarul Portik Vilmos au primit vineri, 23 iunie, delegațiile orașelor înfrățite, prezente la evenimentele prilejuite de Zilele Târgumureșene.

Din orașele înfrățite cu Târgu Mureșul au participat delegațiile din Strumyani, Bulgaria, Baja, Zalaegerszeg și Kecskemet din Ungaria, Újbuda din Budapesta, districtul XI, Sectorul Rîșcani, din Chișinău, Republica Moldova și, nu în ultimul rând, din Ujhorod, Ucraina.

“Îmi face o deosebită plăcere să vă primesc astăzi, la noi în oraș. Târgu Mureș are multe de oferit, iar noi, ca ardeleni și transilvăneni, putem spune că avem o tradiție de a ne primi oaspeții. Vă urez ”bun venit” în inima Transilvaniei, și vă invit să descoperiți orașul, oamenii lui, arta, arhitectura Art Nouveau, multiculturalitatea noastră, și, mai ales, bucatele gustoase pe care noi, ca ardeleni, le-am desăvârșit gustul și de care suntem foarte mândri”, a declarat primarul Soós Zoltán, potrivit paginii de Facebook a Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

(Redacția / Foto: Facebook – Primăria Târgu Mureș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE