Lucrări demarate pentru canalizare în Agrișteu (Bălăușeri) Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 229 Vizualizări

Lucrări demarate pentru canalizare în Agrișteu (Bălăușeri)

Lucrările de construire a rețelei de canalizare în satul Agrișteu din comuna Bălăușeri au demarat, a anunțat, în urmă cu câteva zile, Varga András Adorján, primarul comunei Bălăușeri.

”Au început lucrările de construire a rețelei de canalizare în satul Agrișteu, vă rog să circulați cu atenție sporită în zona lucrărilor! Pentru eventuale neplăceri și disconforturi create de execuția lucrărilor cer răbdarea și înțelegerea locuitorilor”, a scris, în data de 22 iunie, pe pagina sa de Facebook, edilul șef al comunei Bălăușeri.

Potrivit portalului www.licitatiapublica.ro, contractul pentru executarea obiectivului de investiții ”Canalizare menajeră în localitatea Agrișteu, comuna Bălăușeri, județul Mureș” a fost atribuit în data de 12 aprilie 2023 societății Laitokset SRL Satu Mare și are o valoare totală de 7.878.243 de lei, fără TVA. ”Obiectivul de investiție este amplasat în intravilanul localității Agrișteu și este compus din următoarele categorii și cantități de servicii de proiectare și execuție de lucrări a rețelei de canalizare în localitatea Agrișteu (rest) și extindere stație de epurare cu un modul biologic de 2.300 LE. Stația de epurare este amplasată în localitatea Agrișteu, cu descarcarea apei uzate epurate în emisar – râul Târnava Mică”, informează sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE