FOTO: Continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere pe raza U.A.T. Ungheni! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 327 Vizualizări

FOTO: Continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere pe raza U.A.T. Ungheni!

Lucrările de modernizare în ceea ce privește reabilitarea, respectiv realizarea aleilor pietonale și modernizarea rigolelor în zonele care au beneficiat anterior de investiții în infrastructura rutieră, evoluează de la o zi la alta pe raza unității administrativ-teritoriale Ungheni.

Strada Delniței din localitatea Morești a primit primul strat de asfalt, iar în aceste zile se procedează la modernizarea căilor de acces și a podețelor care fac legătura cu gospodăriile locuitorilor din această zonă. Totodată pe strada Înfrățirii din localitatea Morești, au început lucrările de realizare a rigolelor și de modernizare a infrastructurii pietonale!

„Vom finaliza activitatea începută în șantierele din localitatea Morești, iar mai apoi continuăm proiectul de modernizare stradală și în alte zone administrate! Împreună punem bazele unei comunități mai închegate, care se dezvoltă într-un mediu din ce în ce mai potrivit așteptărilor noastre și mai modern!”, transmite primarul orașului Ungheni, Victor Prodan. (A.C.)

(Advertorial)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE