Fiscalitatea în IT – necesitatea adoptării unui model competitiv Economic
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 214 Vizualizări

Fiscalitatea în IT – necesitatea adoptării unui model competitiv

Către: Domnul președinte Klaus Johannis, Domnul prim-ministru Marcel Ciolacu, Domnul fost prim-ministru Nicolae Ciucă.

Doresc să atrag atenția asupra unei teme esențiale pentru viitorul României: poziția noastră în lumea tehnologiei informației.

Este un fapt incontestabil că politicienii și guvernul României nu au dictat nicodată ritmul în IT, ci acest sector robust, în continuă expansiune, a adus valoare incontestabilă comunităților din România, și specialiștii noștri din domeniu pot și vor alege să se stabilească unde fiscalitatea este cea mai favorabilă. Este esențial să nu ignorăm această realitate. Ne dorim să îi aducem înapoi pe frații noștri din Diaspora, nu să le dăm motive să plece!

Vă rog să reevaluați politica fiscală actuală și să luați în considerare exemplele de succes din țări precum Moldova și Estonia, care prin abordările lor progresive au reușit să atragă venituri suplimentare semnificative în acest sector.

Vă înțeleg că având o carieră în sistemul bugetar, securitatea financiară personală nu este o problemă imediată pentru dumneavoastră, fără a menționa despre privilegiul pensiilor speciale. Dar, vă asigur, este o preocupare constantă pentru multitudinea de români care nu beneficiază de aceeași stabilitate.

Domeniul IT nu cunoaște granițe, având un potențial imens. Măsuri gândite fără consultarea experților din domeniu pot duce la dispariția treptată a veniturilor fiscalizate astăzi în România. Este un apel la înțelegerea și soluționarea unei probleme urgente.

E ceasul al doisprezecelea, nu știu dacă mă veți auzi, dar sunt sigur că în jurul vostru aveți și români care muncesc în acest domeniu și care vă pot confirma greșeala pe care o veți face!

Fac apel la toți parlamentarii mureșeni să se implice în stoparea acestei situații. Solicit o discuție serioasă, susținută de date și cifre concrete, nu doar de retorică politică.

Dragi mureșeni, eu sunt Farcaș Mihai-Dan, președintele Forța Dreptei Mureș și inginer în Calculatoare, și vă invit alături de mine în acest proiect politic, pentru a putea propune soluții reale la problemele societății românești.

Cu respect,

Farcaș Mihai-Dan

Președinte, Forța Dreptei Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE