Vânătoare inedită de comori în Sighișoara Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 152 Vizualizări

Vânătoare inedită de comori în Sighișoara

Dacă vrei să descoperi comorile medievale din frumoasa cetate Sighișoara și secretele lor, vino la un Treasure Hunt în Sighișoara. Când? Joi, 24 august ești așteptat/ă cu bucurie și interes de organizatorii evenimentului.

Punctul de start va fi Piața Hermann Oberth din Sighișoara, iar punctul final va fi în Piața Cetății. Lungimea traseului va fi de aproximativ doi kilometri, iar durata acestuia va atinge chiar și o oră și jumătate, însă nu te îngrijora căci nu va fi nici măcar un moment în care să te plictisești.

Pentru a pleca în căutarea comorilor ascunse ai nevoie doar de un telefon mobil care să aibă conexiune la internet și dorința de a găsi cele mai neașteptate avuții. Practic, căutarea propriu-zisă se va desfășura folosind telefonul mobil și vei putea începe la orice oră din zi dorești. Important este să pornești chiar din locul de plecare semnalat de către organizatori, de unde vei primi câteva instrucțiuni și reguli scurte de care va trebui să ții cont pe parcursul traseului stabilit.

Atenție! Vârsta nu este un impediment! Astfel că orice persoană își dorește să treacă printr-o astfel de experiență va putea participa, traseul fiind accesibil inclusiv copiilor mai mari de cinci ani.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE