Consultare publică despre Strategia Culturală a Municipiului Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 714 Vizualizări

Consultare publică despre Strategia Culturală a Municipiului Târgu Mureș

Pentru a crea un dialog constructiv cu târgumureșenii, conducerea Primăriei Municipiului Târgu Mureș a inițiat o procedură de consultare publică cu privire la Strategia Culturală a Municipiului Târgu Mureș, pentru perioada 2023-2030.

Consultarea documentului propus pentru dezbatere publică poate fi făcută accesând pagina web a instituției, www.tirgumures.ro, la secțiunea Informații publice sau Dezbateri publice.

Observațiile, propunerile sau sugestiile referitoare la prevederile Strategiei pot fi făcute în scris și înregistrate direct la registratura generală a Primăriei sau pe adresa de e-mail primaria@tirgumures.ro până la data de 6 septembrie, ora 15.00.

Dezbaterea publică va avea loc în data de 5 octombrie, ora 11.00, la sediul Primăriei Municipiului Târgu Mureș, Piața Victoriei nr. 3, sala 45, etaj 1.

Prezentarea Strategiei Culturale a Municipiului Târgu Mureș pentru orizontul de timp 2023-2030 supusă dezbaterii publice va fi susținută de către elaboratorul acesteia.

Sunt invitați să participe cetățeni, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate sau organizații nonguvernamentale.

Informațiile suplimentare se pot obține de la Serviciul Activități Culturale, Sportive de Tineret și Locativ, la numărul de telefon 0265-268.330, interior 162, 163 sau prin e-mail la adresa proiecteculturale@tirgumures.ro.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE