Concurs important pentru echipa de descarcerare a ISU Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 177 Vizualizări

Concurs important pentru echipa de descarcerare a ISU Mureș

Echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al Județului Mureș participă la cea de-a IX-a ediție a Competiției Naționale de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat. Competiția va avea loc în perioada 4-6 septembrie în municipiul Iași și reunește 18 echipe din cadrul unităților subordonate Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

„Colegii noștri se află la prima competiție de acest gen, fiind bine cunoscuți pentru titlurile obținute până acum, atât la nivel național și internațional, cât și mondial”, se precizează pe pagina de Facebook a ISU Mureș.

La acest eveniment de anvergură pentru salvatori, participă un echipaj al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI din Republica Moldova și o echipă de voluntari din cadrul ISU Iași. Potrivit sursei citate, timp de două zile, echipajele participante își vor testa abilitățile ca într-o situație reală, în cadrul probelor „descracerarea din vehicule” și „acordarea primului ajutor calificat”, unde scenarii simple și complexe vor pune în evidență competențele profesionale ale salvatorilor.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE