Baschetbaliști mureșeni, la duelurile SAS 2023 Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 217 Vizualizări

Baschetbaliști mureșeni, la duelurile SAS 2023

În acest sfârșit de săptămână, la Constanța, în arena amenajată la City Park Mall, Sport Arena Streetball Tour 2023 își va desemna campioanele de la baschet, ale sezonului 18 la fiecare categorie, la finalul unui sezon care a inclus cinci etape.

Astfel, vineri, 8 septembrie, 4 baschetbaliști din cadrul Clubului Sportiv Universitar (CSU) din Târgu Mureș au evoluat pe teren, în duelurile din marea finală, împotriva CSU Poli AGRII și CSU ASE (Pool D). Este vorba despre Vald Nistor, Tamás Bölöni, Cornel Cioacătă și Dragoș Gheorghe, iar de-a lungul etapelor au mai jucat și Alin Borșa și Camil Berculescu.

Potrivit reprezentanților CSU Târgu Mureș, acesta este primul an al proiectului, iar sportivii coordonați de Norbert Steff s-au descurcat foarte bine, în etapele anterioare calificându-se mereu în duelurile din finale.

Meciurile din sferturile de finală, semifinale și finale la Open masculin vor avea loc duminică, 10 septembrie.

„Evenimentul va face parte dintr-un adevărat festival de baschet 3×3 care are cap de afiș primul turneu din cadrul circuitului mondial profesionist masculin organizat vreodată în România. FIBA 3×3 World Tour Constanța Masters se va juca în zilele de 9-10 septembrie în aceeași locație. Pe lângă meciurile de baschet, FIBA 3×3 World Tour a organizat concursuri de slam-dunk, multe momente de entertainment și premii pentru fanii baschetului”, se precizează pe pagina de Facebook a CSU Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE