Debut de an școlar plin de optimism la Colegiul Național de Artă Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 748 Vizualizări

Debut de an școlar plin de optimism la Colegiul Național de Artă Târgu Mureș

Elevii și profesorii Colegiului Național de Artă Târgu Mureș au pășit luni, 11 septembrie, în noul an școlar plini de energie și entuziasm. Directorul unității de învățământ, prof. Diana Sabina Grozav, a profitat de prilejul revederii pentru a le mulțumi tuturor și pentru a-i felicita pe alumnii școlii pe care o conduce.

Festivitatea de începere a anului școlar 2023-2024 a debutat cu discursul directorului unității de învățământ care a declarat încă de la primele cuvinte că își dorește să fie concisă pentru a le acorda mai mult timp elevilor să se bucure de revederea de după vacanță.

Directorul Colegiului Național de Artă Târgu Mureș prof. Diana Sabina Grozav (dreapta) împreună cu directorul adjunct Madaras Ildikó (stânga)

Încep prin a vă spune din suflet bine ați revenit dragii noștri elevi și dragi profesori și bine ați venit în școala noastră vă spun vouă, tuturor celor care sunteți elevi ai claselor a IX-a și pășiți pentru prima oară pe ușile Colegiului Național de Artă. Astăzi vom fi mai rapizi față de anii precedenți pentru că vă văd foarte nerăbdători să povestiți cu colegii pe care nu i-ați mai văzut vara aceasta. Doresc să transmit de la început că sunt extrem de mândră de liceeni noștri fiindcă rezultatele în ceea ce privește activitatea artistică, indiferent că vorbim despre pictură, arhitectură, muzică sau actorie, a fost până acum și sunt sigură că va continua să fie una deosebită. Sunt, de asemenea, sigură că și voi, stimați părinți, veți fi mai mult decât mândri de tot ceea ce fac copiii dumneavoastră și de rezultatele notabile ce vor apărea încă de la început. Sper, și în același timp sunt și sigură că peste câțiva ani vă vom vedea pe scenă, operele voastre vor fi expuse în muzee, iar muzica voastră se va auzi la cele mai mari concerte ale lumii”, și-a început discursul directorul Colegiului Național de Artă Târgu Mureș, Diana Sabina Grozav.

Totodată, aceasta a ținut să le amintească părinților că oricine poate conta pe ajutorul profesorilor, mulțumind în același timp pentru sprijinul venit „de acasă”.

Vă doresc multă baftă și să fiți mândri că sunteți elevi ai Colegiului Național de Artă din Târgu Mureș fiindcă merită. Promitem că și anul acesta vă vom fi alături atât cât ne stă în putință pentru că știm că și părinții ne sunt alături ori de câte ori avem nevoie de ei, iar ajutorul venit de acasă cântărește mult în balanța bunului mers al lucrurilor. Vreau să subliniez, de asemenea, că doar printr-o comunicare propice vom reuși să ajungem la rezultate cât mai frumoase”, a adăugat prof, Diana Sabina Grozav.

Cuvântul a fost preluat ulterior de directorul adjunct Madaras Ildikó care li s-a adresat participanților la festivitatea de deschidere a noului an școlar în limba maghiară, o bună parte a elevilor și profesorilor din colegiu fiind maghiari.

Lorena PINTILIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE