Ion Găman, demisie neașteptată de la Ministerul Agriculturii Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 456 Vizualizări

Ion Găman, demisie neașteptată de la Ministerul Agriculturii

Secretarul de stat Ion Găman a renunțat la funcția sa de la nivelul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale marți, 12 septembrie. În urma luării deciziei, fostul Secretar de Stat le-a transmis colegilor săi din MADR un mesaj.

Ion Găman a demisionat marți, 12 septembrie, din funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. După ce a făcut publică decizia sa, fostul secretar de stat a transmis un mesaj colegilor din minister cu care a colaborat în timpul mandatului său.

„Agricultura României trebuie să devină unul din motoarele economiei”

Astăzi este ultima mea zi de muncă ca Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, și vreau să vă adresez mulțumirile mele pentru colaborarea pe care am avut-o în decursul acestui an, cu fiecare dintre dumneavoastră. În egală măsură, doresc să vă felicit pentru activitatea dumneavoastră în cadrul instituțiilor pe care le conduceți și vă urez sănătate și mult succes în continuare. Agricultura României trebuie să devină unul din motoarele economiei și privesc cu optimism spre acest deziderat. Respectarea legislației naționale și europene dar în același timp apropierea față de fermieri, sunt și vor rămâne pentru mine întotdeauna foarte importante. Îmi exprim cu această ocazie aprecierea pentru efortul depus de dumneavoastră și colegii din structurile pe care le coordonați. Primiți gândurile mele bune și toată considerația”, a transmis fostul secretar de stat Ion Găman.

Funcția de secretar de stat în cadrul MADR a fost ocupată de Ion Găman începând cu luna mai a anului trecut și a fost susținut politic de Partidul Social Democrat din Călărași.

Sursa foto: MADR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE