Du-te acasă și mori, mai ai o lună de trăit!”. Ce zâmbet ai când câștigi lupta pentru viață! Altele
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 1059 Vizualizări

Du-te acasă și mori, mai ai o lună de trăit!”. Ce zâmbet ai când câștigi lupta pentru viață!

Medicul Bogdan Moldovan, născut la Târgu-Mureș, a urmat studiile la Colegiul Național Unirea, mai apoi la UMFST Târgu-Mureș și este cunoscut ca doctorul care operează cancere grele, refuzate de alte spitale din România și Europa. În calitate de șef al echipei de transplant renal de la Spitalul Sf. Constantin din Brașov a postat pe pagina personală de facebook succesul unei operații de succes. S-a încăpățânat să creadă un verdict de inoperabilitate și a dăruit o a doua șansă la viață unui pacient.

Un pacient de 66 de ani a primit de la un medic gastroenterolog activ într-un centru universitar, un verdict de inoperabilitate și șanse să mai trăiască o lună de zile. Avea o voluminoasă tumoare de corp pancreatic cu invazie de stomac și vase splenice, abcedată și hemoragică, pacient care își petrecea serile în UPU pentru sângerari, transfuzie și febră.

Din cauza hemoragiei și a infecției nu putea face tratament oncologic, existând și leziuni hepatice.

Soluția?! S-a practicat spleno-pancreatectomie corporeo-caudală în bloc cu rezecție mezo-gastrică și rezecție de mezocolon transvers, clearance de metastaze din jumătatea stângă a ficatului.

Ei spun „o să mori curând”, noi spunem „mâine vă externați fără tumoare”, a scris pe pagina de facebook dr Bogdan Moldovan.

Felicitări, d-le doctor!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE